Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FROMMERKERST met Eric Corton

december 22 @ 20:15 - 21:30

Een kerstverhaal, voorgedragen door Corton zelf, over dat waar we allemaal misschien wel het bangst voor zijn: een eenzame Kerst. Over een man met goede bedoelingen en verkeerde keuzes. Van arrogante zielenrust die omslaat in blinde paniek als het diner van 25 december nadert. Over van alles bij elkaar proberen te houden en uiteindelijk los moeten laten. Over het misschien wel vrede vinden in een eenzame Kerst. Want, wat is eenzaamheid eigenlijk en wanneer gaat dat pijn doen?

Een kerstvoorstelling waarbij Frommermanns vaste elementen uiteraard aanwezig zijn; liederen die nooit té stichtelijk worden en door alle genres snijden als een mes door het boterlam, virtuoze samenzang, vocale charme en humor.

In ‘Eenzame Kerst met Frommermann en Corton’ zullen vertelling en muziek elkaar op humoristische en soms licht ironische wijze bevragen, aanvullen en becommentariëren, en op altijd aangename muzikale wijze invulling geven aan hoe wij elkaar verliezen door onszelf te vinden. Precies waar Kerst niet voor was bedoeld…

Gegevens

Datum:
december 22
Tijd:
20:15 - 21:30
Site:
https://www.concertgebouw.nl/concerten-en-tickets

Locatie

Kleine Zaal Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
Amsterdam, 1071 LN Nederland
Telefoon
020 - 671 83 45
Bekijk de site van Locatie
nl_NLNederlands